Drejtori i AKI-së, Kreshnik Gashi raporton në Komision për sigurinë gjatë pandemisë - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

05/06/2020 7:48

Drejtori i AKI-së, Kreshnik Gashi raporton në Komision për sigurinë gjatë pandemisë

Lajme

Gazeta Express

05/06/2020 7:48

Sot mbahet mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë.

Mbledhja do të mbahet në ora 10:00, ndërsa do të raportojë drejtori i AKI-së, Kreshnik Gashi.

Gashi në këtë mbledhje do të raportojë për gjendjen e sigurisë gjate periudhës se pandemisë dhe situatën aktuale.