Dr. NAZMIJE MARTINAJ, Interniste - Reumatologe - Gazeta Express
string(42) "dr-nazmije-martinaj-interniste-reumatologe"

Dr. NAZMIJE MARTINAJ, Interniste – Reumatologe

Shneta

Gazeta Express

23/04/2024 12:43

Njihni mjekët tanë.

Dr. NAZMIJE MARTINAJ, Interniste – Reumatologe.

Lexo Edhe:

Dr. Nazmije Martinaj është diplomuar pranë Fakultetit të Mjekësisë Universiteti i Prishtinës me sukses të shkëlqyer dhe më pas ka vazhduar specializimin 6 vjeçar në lëmin Mjekësi Interne – Reumatologji ku ka mbaruar me sukses shembullor.

Me një eksperiencë të gjatë dhe shumë vjeçare në  Institucione shtetërore dhe private ka dhënë kontributin e saj.

Pjesëmarrëse në shumë Konferenca dhe Kongrese Kombetare si në ;   

– Kongresin Kombëtar të Reumatologëve të Kosovës  Kongresi i I,II,III,

– Kongresin e Diagnostikës Ultrasonografisë në Mjekësi

– Bazat e Kolor DOPPLERIT të ORGANEVE ABDOMINALE,

-Ultrasonografia abdominale” dhe trajnimet me “Sonoskills” trajnim ndërkombëtar mbi ultrazërin e eshtrave dhe nyjeve – Osteomuskular Ultrasound, Upper Extremity and Inferior Extremity në vitin 2022.

– Simpoziumin e OSTEOPOROZES  dhe Sëmundjeve metabolike te kockave,       si dhe në shumë konferenca të tjera në lëmin e mjekësisë.

Që prej dy  vitesh Dr. Nazmije Martinaj është pjesë e Departamentit të Internistikës – Reumatologji  në Spitalin Amerikan – Prishtinë.

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

#spitaliamerikan #perqafojejeten

https://www.facebook.com/ SpitaliAmerikanKosove/  – Facebook

https://www.instagram.com/ spitaliamerikanprishtine/?hl= en  – Instagram

https://ks.spitaliamerikan.com  – Web

/Artikull i sponsorizuar/