Dokumentet të cilat duhet t'i keni me vete për të votuar në zgjedhjet lokale - Gazeta Express

Dokumentet të cilat duhet t’i keni me vete për të votuar në zgjedhjet lokale

Lajme

Gazeta Express

19/09/2021 10:33

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka njoftuar se me cilat dokumente mund të votohet në zgjedhjet komunale që mbahen me 17 tetor.

Për të votuar, mjafton të keni njërin prej këtyre dokumenteve të lëshuara nga Republika e Kosovës:

Lexo Edhe:

Letërnjoftim;
Pasaportë;
Dokument i udhëtimit; dhe
Patentë shoferi.