“Do vdesim rrugëve” Me vajzat e paralizuara në kohën e Covid-19, rrëfimi i trishtë i gruas shqiptare - Gazeta Express

“Do vdesim rrugëve” Me vajzat e paralizuara në kohën e Covid-19, rrëfimi i trishtë i gruas shqiptare

Shqiperi

Gazeta Express

01/04/2020 23:14

Një thirrje e dëshpëruar e një nëne të moshuar, që kujdeset për dy vajzat e saj të rritura, por të sëmura. Në varfëri, me të ardhura tepër të vogla, në një banesë me qera, gruaja në qytetin e surrësit është në dëshpërim. Vajzat e paralizuara nuk mund të lëvizin nga krevati, ndërsa ajo vetë nuk është në gjendje t’ju bëjë shërbim.

Nga ana tjetër, ndërsa Shqipëria është tashmë nën rrezikun e përhapjes së koronavirusit, gruaja përballet edhe me vështirësitë e lëvizjes apo daljes për kryejen e shpenzimeve.

“Do të vdesim rrugëve”, thotë ajo në kulmin e dëshpërimit.

“Fundjavë ndryshe” është duke e trajtuar rastin në fjalë dhe kërkon mbështetjen e të gjithë qytetarëve që mund të kontribuojnë në ndihmë të kësaj familjeje./Opinion.al