Dita e fundit e Black Friday në Gjirafa50! - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

30/11/2021 18:10

Dita e fundit e Black Friday në Gjirafa50!

Lajme

Gazeta Express

30/11/2021 18:10

Kanë mbetur vetëm edhe disa orë deri në mbylljen e kampanjës së Black Friday, me zbritjet masive në platformën më të madhe në vend për blerjen e teknologjisë.

Produktet më të mira teknologjike nga kategoritë si: laptop, kompjuterë, builds, kartela grafike, aksesorë, apo shumë produkte të tjera teknologjike.

Lexo Edhe:

Duhet cekur se platforma premton çmimin më të mirë të garantuar, kështu duke mbuluar diferencën në çdo produkt të cilin blerësit e gjejnë me çmim më të lirë kudo tjetër. Produktet vijnë me transport falas dhe gjithashtu me garancion nga prodhuesi. 

Kampanja, vazhdon vetëm edhe sonte me super ofertat për shumë produkte të brendeve më të kërkuara si Apple, Xiaomi, Samsung, Lenovo, Philips,MSI, Steelseries, Benq, Lenovo e shumë tjera janë të gjitha në zbritje deri në 70%.

Për më shumë informacione rreth disa nga sugjerimet nga kompania drejt blerësve, mund t`i gjeni në videon informuese në rrjetet sociale të platformës. Çdo pyetje apo pa qartësi mbi çmimet, ofertat apo produktet mund të drejtoheni në rrjetet sociale të Gjirafa50 apo në uebfaqen e Gjirafa50.com ku përgjigja kthehet brenda një kohe rekord.

Për të gjithë blerësit të cilët duan të shfrytëzojnë ofertat e Gjirafa50.com por nuk gjinden në Kosovë, Gjirafa50 gjithashtu funksionon edhe në Shqipëri pra me Gjirafa50.al dhe në Maqedoninë e Veriut me Gjirafa50.mk ku të gjitha produktet gjinden në zbritje.