Distria: Jam shumë e gëzuar që i kam sjell Kosovës medaljen e artë olimpike - Gazeta Express

Sporte tjera

Gazeta Express

02/08/2021 22:10

Distria: Jam shumë e gëzuar që i kam sjell Kosovës medaljen e artë olimpike

Sporte tjera

Gazeta Express

02/08/2021 22:10

Kampionia olimpike, Distria Krasniqi është shprehur jashtëzakonisht e gëzuar që i ka sjellur Kosovës medaljen e artë olimpike.

“Falenderoj shumë për këtë mikpritje kaq të ngrohtë. Po ndihem shumë e gëzuar qe i kam sjell Kosovës medaljen e artë olimpike. Majlinda me punën e saj më kanë bërë me besu që gjithcka në jetë është e mundur dhe kam punu fort dhe sot jam para jush si kampione olimpike.

Lexo Edhe:

Ajo pati edhe një mesazh për të rinjtë kosovar.

“Ju kisha inkuraju të gjithve me punu shumë për ëndrrat e tyre se gjithcka është e mundur. T’i gezojme këto medalje olimpike të gjithë së bashku” – përfundoi ajo.