Diçka ndodh brenda sallës së Kuvendit, Hoti detyrohet të ndalë fjalën për disa sekonda - Gazeta Express

Instant

Gazeta Express

03/06/2020 12:15

Diçka ndodh brenda sallës së Kuvendit, Hoti detyrohet të ndalë fjalën për disa sekonda

Instant

Gazeta Express

03/06/2020 12:15

Avdullah Hoti ka ndërprerë fjalën e tij për disa sekonda përderisa diçka ka ndodhur brenda sallës së Kuvendit.

Duket se ka pasur të bëjë me interpretuesen e gjuhës së shenjave, e cila gjendej krah tij duke përkthyer fjalimin në gjuhën e shenjave.

Megjithatë, Hoti ka konfirmuar se është gjithçka në rregull dhe ka vazhduar fjalën e tij, derisa interpretuesja është larguar nga salla e Kuvendit.

Ende nuk dihen arsyet për largimin e interpretueses nga salla e Kuvendit.

Hoti, ndërkohë, është duke vazhduar prezantimin e rezymesë së tij për punët që do të bëjë si kryeministër. /Express/