Dhjetëra pacientë me oksigjenoterapi - kjo ështk gjendja në spitalin e Gjakovës - Gazeta Express

Dhjetëra pacientë me oksigjenoterapi – kjo ështk gjendja në spitalin e Gjakovës

Lajme

Gazeta Express

09/08/2020 10:44

Në Spitalin e Gjakovës 55 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për COVID-19, prej 36 janë konfirmuar pozitivë.

Sipas njoftimit të këtij spitali 32 pacientë janë me oksigjenoterapi.

Raporti 24 orësh për Spitalin e Gjakovës është:

• 55 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për Covid

• 36 pacientë janë të konfirmuar COVID-19 pozitivë,

• 7 pacientë janë konfirmuar negativë,

• 8 pritet të testohen,

• 4 pacientë presin rezultatet,

• 32 pacientë janë me oksigjenoterapi,

• 3 pacientë janë në CPAP mask.

• Covid pozitivë aktiv janë: 5 mjekë, 14 infermier dhe 3 staf mbështetës.