Detaje nga pushimet super luksoze të motrave Istrefi - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

26/01/2021 13:52

Detaje nga pushimet super luksoze të motrave Istrefi

Rozë

Gazeta Express

26/01/2021 13:52

Pas lirimit të masave dhe vitit të ri, shumë të famshëm u dyndën drejt vendeve të botës për të shijuar pushimet.

Shumë prej tyre zgjodhën resorte skijimi, si në rastin e motrave Istrefi që zgjodhën Zvicrën.

Ato zgjodhën një nga pikat më të nxehta të sezonës në vendin evropian duke shpenzuar goxha shumë.

Materiali i mëposhtëm ju sjellë shumë detaje sa i përket udhëtimit të motrave