Desku: Kam rrëfyer ngjarjen, ata njerëz në Hagë nuk janë për shkakun tim - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

04/05/2021 21:54

Desku: Kam rrëfyer ngjarjen, ata njerëz në Hagë nuk janë për shkakun tim

Lajme

Gazeta Express

04/05/2021 21:54

Can Desku themelues i LDK’së në Malishevë ka folur rreth intervistimit të tij nga Prokuroria Speciale në Hagë se çka ka thënë kur është intervistuar nga Prokuroria e Dhomave të Specializuar në Hagë.

“Ata e kanë lexuar deklaratën numër 4 dhe në bazë të saj më kanë intervistuar”, thotë Desku.

“Ata njerëz në Hagë nuk janë për shkakun tim’, tha Desku.

“Unë kam rrëfyer sikurse sonte që po e rrëfej ngjarjen dhe kam me rrëfyer gjithmonë se si ka ndodh.  Akuza nuk boj. Jam një rrëfyes i ngjarjes”, theksoi si për RTV Dukagjini.

“Mu ka bo padrejtësi e madhe mua dhe familjes tonë”, theksoi ai.