Deskoska i përgjigjet Milloshovskit: Inçizimet e tua nuk janë “bomba” - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

14/02/2020 14:18

Deskoska i përgjigjet Milloshovskit: Inçizimet e tua nuk janë “bomba”

Ballina

Gazeta Express

14/02/2020 14:18

Psai ju ndalua të lëshoj incizime në seancën plenare deputetit Antonio Milloshovski lidhur me rastin “Reket” dhe siç ai pretendon lidhur me Zoran Zaev, ai akuzoi ministren e drejtësisë Renata Deskoska për ligjin për PP.

Por i menjëhershëm ka qenë edhe reagimi i Deskoskës, përcjell Gazeta Express nga Ina-online..

Ajo tha se incizimin të cilin Milloshovski e lëshoi para disa ditëve në Kuvend, në seancën e komisionit për Çështje Evropiane nuk ishte “bombë”, por një “mjet shpërthyes i vogël”, e i thjeshtë. Deskoska tha se VMRO-ja gjatë gjithë kohës bën obstruksione rreth ligjit./GazetaExpress/

B.Leka