Deputeti italian bën propozim martese gjatë debatit në parlament - Gazeta Express

Deputeti italian bën propozim martese gjatë debatit në parlament

Ballina

Gazeta Express

29/11/2019 16:21

Nëse dikush ju pyet për vendin më romantik në Itali, lirisht mund t’i thoni që janë Venediku, Firenca ose Roma.

Ajo që ju ndoshta nuk do t’i thoshit është parlamenti italian.

Megjithatë të enjten – gjatë një debati në parlamentin italian, një deputet bëri një propozim për martesë.

“Do të martohesh me mua”? e pyeti Flavio Di Muro, duke nxjerrë një unazë dhe duke shikuar të dashurën e tij, Elisa De Leo.

Deputetët tjerë e duartrokitën atë. Por Robert Fico, kryetar i parlamentit, ishte më pak i impresionuar.

Elisa De Leo ka pranuar propozimin e deputetit italian.

Italian MP proposes marriage during parliament debate on post-earthquake reconstruction

Romantic hotspots of Italy: Florence, Venice and… the parliament? … READ MORE : https://www.euronews.com/2019/11/28/italian-mp-proposes-marriage-during-parliament-debate-on-post-earthquake-reconstruction Subscribe to our channel: https://www.youtube.com/c/euronews?sub_confirmation=1 Watch our LIVE here: https://www.youtube.com/c/euronews/live