Denoncim për eksploziv në Teatrin e Maqedonisë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

30/11/2021 18:48

Denoncim për eksploziv në Teatrin e Maqedonisë

Ballina

Gazeta Express

30/11/2021 18:48

Të gjitha hyrjet në Teatrin Kombëtar të Maqedonisë janë bllokuar pasi është denoncuar për prani të bombës.

Polici ka pasur edhe te Radio Televizioni i Maqedonisë. Kanë kontrolluar të punësuarit gjatë hyrjes dhe daljes.

Lexo Edhe:

TV21 ka kontaktuar Ministrinë e Punëve të Brendshme, por deri në këtë moment janë të paqasshëm për të ndarë detaje nga rasti.