Dekorimet qesharake për festat e fundvitit


Gazeta Express
14 Dhjetor 2019 6:47

Pemët më qesharake që keni parë ndonjëherë

Vendosja dhe dekorimi i pemës së Vitit të Ri është traditë që sjell gëzim për fëmijët, si dhe e ndryshme në shtëpitë e njerëzve.

Tani kur jemi në muajin e festave, në rrjetet sociale po qarkullojnë disa foto të pemëve më qesharake që janë dekoruar për këto festa. 

Te fundit


Kthehu lart