Degjeneron debati mes Niko Komanit dhe Viola Qyrës në ''Style Star'' - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

17/05/2021 11:28

Degjeneron debati mes Niko Komanit dhe Viola Qyrës në ”Style Star”

Rozë

Gazeta Express

17/05/2021 11:28

Para se të jepte pikët dhe gjykimin e tij për Vjolën, Niko ka dashur të flasë dhe për komentet që konkurentja bëri për Donika Locin në fillim të spektaklit.

Niko theksoi ndër të tjera se atij i duket absurde që një konkurente, i pëlqen apo nuk i pëlqen opinioni i jurisë, të kritikojë një person që është zgjedhur nga një produksion i tëre. Konkurentja replikon duke thënë se Donika e ka sulmuar vetëm të personalisht.

Lexo Edhe:

Dhe pasi në këtë debat ndërhyri dhe pjesa tjetër e jurisë kur erdhi momenti i pikëve,  Niko u shpreh se për sjelljen ka humbur dy pikë. Pasi jep pikët ai edhe kthehet me shpinë nga konkurentja edhe vetë Kiara. Ai rikthehet si pjesa tjetër e jurisë vetëm pasi Kiara i thotë se kjo ishte mungesë respekti edhe ndaj saj, veprimi që ai sapo bëri.