“Dashuritë e presidentit”, premierë më 25 nëntor në “Dodonë” - Gazeta Express

Gazeta Express

18/11/2020 17:25

“Dashuritë e presidentit”, premierë më 25 nëntor në “Dodonë”

Gazeta Express

18/11/2020 17:25

Në Teatrin “Dodona” janë duke u bërë përgatitjet për shfaqjen “Dashuritë e presidentit”, e cila do të jepet premierë më 25 të këtij muaji.

Pos tjerash, në të luajnë aktoret Adelina Halitjaha dhe Donikë Ahmeti. Aktoret në fjalë ishin të ftuara të mërkurën në studion e “#Gjesit” ku shpalosen detaje rreth këtij projekti.

Më shumë, mund të kuptoni nga intervista e realizuar.