Dashuri, befasi e udhëtim nga Jaffa Champion - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

24/01/2020 14:21

Dashuri, befasi e udhëtim nga Jaffa Champion

Lajme

Gazeta Express

24/01/2020 14:21

Për me e festu ditën e të dashuruarëve më ndryshe, brendi i shijes botërore Jaffa Champion është duke përgatit një super kampanjë për ju, e cila do të jetë aktive për 14 ditë.

Të gjithë të interesuarit do të kenë mundësi që brenda këtyre ditëve të fitojnë mundësin për me garu për 3 udhëtime fantastike, e mbi gjitha falas.

Por jo vetëm kaq, gjatë kampanjës do të keni mundësi të blini paketime të

Jaffa Champions me një çmim promocional, e cila më pas do të ju shërbej edhe si dekor.

Për gjithçka rrini të kyçur.

Udhëtime dhe befasia tjera po ju presin…

Jaffa Champion, brendi i kënaqësisë!

*Artikull i sponsorisuar