Dan Bilzerian vjen në Durrës, sjell jahtin luksoz plot me vajza - Gazeta Express

Dan Bilzerian vjen në Durrës, sjell jahtin luksoz plot me vajza

Rozë

Gazeta Express

20/07/2020 15:06


Mbreti i Instagramit, Dan Bilzerian, personazhi i cili njihet për jetën e shfrenuar të luksit, ka stopuar me jahtin e tij në bregdetin tonë. Ai ka piketuar Shqipërinë ku jo më larg se tre ditë më parë, në portin e Durrësit.

Top Channel bën të ditur se jahti i Bilzerian është parë në portin e Durrësit, ku sipas dëshmitarëve dëgjohej muzikë e lartë që vinte nga jahti.

Dan Bilzerian ndiqet pothuajse nga 28 milionë njerëz në llogarinë e tij të Instagramit ku është shumë aktiv dhe poston foto e video duke u argëtuar me vajza.