Dalin rezultatet e para nga gara për kreun e PD, kush kryeson - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

13/06/2021 20:05

Me i fundit

Dalin rezultatet e para nga gara për kreun e PD, kush kryeson

Shqiperi

Gazeta Express

13/06/2021 20:05

Anëtarësia e Partisë Demokratike ka votuar sot për të zgjedhur kryetarin e ri të PD-së. Në garë janë kryetari aktual Lulzim Basha, Agron Shehaj, Fatbardh Kadilli dhe Edit Harxhi.

Gazeta Expres ka mësuar rezultatet e para për disa degë të PD. Në Memaliaj rezulton se z. Basha ka marrë 177 vota, Shehaj 46 kurse Kadilli dhe Harxhi nga dy vota secili.

Kurse në degën e PD në Kolonjë rezultati është 140 vota për z. Basha dhe 82 për z. Shehaj, Harxhi 16 vota dhe Kadilli 6 vota.

Në degën e Himarës, ka pasur një rezultat në ngushtë mes Lulzim Bashës dhe Agron Shehajt 52 vota me 35.

Rezultati i garës brenda PD

Dega Këlcyrë

Basha 113
Shehaj 62
Kadilli 6
Harxhi 2

Dega Memaliaj

Basha 177
Shehaj 46
Kadilli 2
Harxhi 2

Dega Kolonjë

Basha 140

Shehaj 82

Harxhi 16

Kadilli 6

Dega Himarë

Basha 52

Shehaj 35

Dega Cërrik

Basha 388
Shehaj 56

Dega Vorë

Basha 291
Shehaj 54

Dega Tepelenë

Basha 96
Shehaj 46

Dega Poliçan

Basha 99
Shehaj 26

Dega Krujë

Basha 527
Shehaj 55

Dega Tropojë

Basha: 332
Shehaj 127

Dega Maliq

Basha 411
Shehaj 90
Kadilli 8
Harxhi 7

Dega Peqin

Basha 509
Shehaj 45

Dega Pukë

Basha 287
Shehaj 74
Kadilli 9
Harxhi 7

Dega Rrogozhinë

Basha 294
Shehaj 76

Dega Delvinë

Basha 205
Shehaj 57
Harxhi 29
Kadilli 4

Dega Fushë-Krujë

Basha 306
Shehaj 91
Harxhi 9
Kadilli 7

Dega Selenicë

Basha 102
Shehaj 119