Dalin në shitje biletat, ky është çmimi që duhet të paguani për koncertin e Maluma në Tiranë


Gazeta Express
29 Janar 2020 15:06

Maluma do të vijë të performojë në datë 14 mars në Tiranë dhe bileta do të ketë.

Ato kanë dalë në shitje ditën e sotme dhe çmimet e tyre janë më të lira se ç’u përfol, megjithatë kjo është në dorën e atyre që duan ta shkojnë ta ndjekin për t’u gjykuar.

Mund të shihni se si variojnë biletat, nisur nga zona që i përkasin dhe mund të shihni një pamje të parë të strukturës së skenës, se si do të jetë e ndarë.

Megjithatë, për më shumë informacione, për sigurimin e biletave e gjithçka tjetër, po lemë këtë profil në Instagram, që ishte dhe i pari i cili njoftoi ardhjen e Malumës dhe konfirmoi koncertin e tij.

Te fundit


Kthehu lart