"Çohuni në këmbë, është 100 vjeç!" Rama bërtet nga salla, i përgjigjet kritikëve në PS - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

29/02/2020 13:23

“Çohuni në këmbë, është 100 vjeç!” Rama bërtet nga salla, i përgjigjet kritikëve në PS

Shqiperi

Gazeta Express

29/02/2020 13:23

Kryeministri Rama i është përgjigjur kritikëve në PS, të cilët kërkuar ndryshime statutore që preknin pozicionin e vetë tij, duke thirrur në podiumin e Kongresit të Partisë Socialiste, një veteran të Luftës Nacional-Çlirimtare. Madje kur e ka prezantuar, Rama ka bërtitur në sallë, duke i kërkuar të gjithë të pranishmëve të çohen në këmbë dhe ta duartrokasin ardhjen e veteranit

Rama: Unë i thash nuk ka socialistë, të jesh socialist do të thotë të mos jesh asnjëherë i vjetër. Sot dua të sjell provën, për të gjithë ata që nuk na njohin akoma. Dua të sjell këtu një delegat të ri të PS, Fiqiriun… çohuni në këmbë dhe duatrokiteni, është 100 vjeç!

Veterani: Të nderuar socialistë, në rradhë të parë falënderoj Kryeministrin për mundësinë që më dha, që do të forcojë më shumë unitetin e Partisë Socialiste. Ne veteranët e luftës nacional- çlirimtare e mbështesim fort maxhorancën qeverisëse si forcën kryesore që po përballon probleme të vështira dhe në zgjidhjen e halleve të popullit.