Çmime të reja të derivateve të naftës në Maqedoni - Gazeta Express

Çmime të reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Ballina

Gazeta Express

10/09/2019 17:55

Komisioni Rregullator për Energjetikë ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës.

Çmimet e benzinës Eurosuper BS-95 do të zvogëlohen për gjysmë denari, derisa ai për Eurosuper BS-98 do të ngelet i pandryshuar.

Dizeli për tre javë rresht vazhdon të rritet dhe do të shitet për gjysmë denari më shtrenjtë që do të prek çmimin e 61,5 denarë për litër.

Sipas çmimeve të reja, Eurosuper BS-95 nga mesnata do të shitet për 66.5 denarë për litër, ndërsa Eurosuper BS-98 do të kushtojë 69 denarë aq sa ka qenë, derisa Eurodizeli do të rritet për gjysmë denari dhe do të kushtojë 61.5 denarë për litër.

Këto çmime do të vlejnë deri javën e ardhshme.