Çmime të reja të derivateve të naftës - Gazeta Express

Çmime të reja të derivateve të naftës

Gazeta Express

02/12/2019 10:47

Komisioni Rregullator i Energjetikës sot duhet të njoftojë për çmimet e reja të karburantit, të cilat do të vlejnë që nga mesnata.

Nga ndryshimi i fundit i çmimeve, benzina u rrit, ndërkaq çmini i naftës ra, përkatësisht benzina Eurosuper BS 95 arriti çmimin prej 68.50 denarë për litër, Eurosuper BS 98 për 70.50 denarë, ndërkaq Eurodiesel pësoi rënje për 1 denarë dhe çmimi për një litër është 61 denar.