‘Çmendet’ vajza në Fier, shëtit me mbathje në rrugë - Gazeta Express

‘Çmendet’ vajza në Fier, shëtit me mbathje në rrugë

Fun

Gazeta Express

01/06/2020 19:28

Me rritjen e temperaturave, e pranueshme është edhe ndryshimi i garderobës, por një vajzë ka tejkaluar çdo imagjinatë.

Ajo ka dalë në rrugën e qytetit me të mbathura duke mos e vrarë mendjen për sytë e qytetarëve të tjerë.

Veshja e vajzës ka kthyer koka në rrugë dhe ka shkaktuar reagime edhe nga kalimtarët e tjerë, mirëpo nga sa duket ajo nuk e ka vrarë mendjen dhe ka vijuar me itinerarin e saj.