“Çmendet” pasagjerja, fillon të kollitet drejt udhëtarëve: Uroj të vdisni të gjithë - Gazeta Express

Gazeta Express

19/10/2020 18:13

“Çmendet” pasagjerja, fillon të kollitet drejt udhëtarëve: Uroj të vdisni të gjithë

Gazeta Express

19/10/2020 18:13

Një pasagjere është “çmendur” në avion duke i kollitur udhëtarëve të tjerë.

Ajo u dëgjua duke bërtitur “uroj të vdisni të gjithë”. Gruaja që kishte refuzuar të vendoste maskën, shkaktoi kaos në avion.

Ajo u nxorr jashtë kabinës, nga stafi dhe pasagjerët e tjerë.

Pamjet u filmuan gjatë një fluturimi në avionin EasyJet A320.