Çka i mungon banjës suaj që nuk iu pëlqen kurrë - Gazeta Express
string(47) "cka-i-mungon-banjes-suaj-qe-nuk-iu-pelqen-kurre"

Fun

Gazeta Express

27/05/2022 19:24

Çka i mungon banjës suaj që nuk iu pëlqen kurrë

Fun

Gazeta Express

27/05/2022 19:24

Hiqni dorë nga tendenca për të krijuar hapësira luksoze sepse në fund të ditës është tualet.

Kjo do të thotë që fillimisht duhet të përmbushë dy kushte thelbësore: 1- pastërtinë, 2- gjithçka të jetë funksionale.

Lexo Edhe:

E kemi parasysh atë ndjesinë kur hyni në banjë për t’u shkëputur nga bota dhe reflektuar në qetësi dhe s’ju pëlqen çfarë shihni.

Ndoshta sendet s’janë aty ku duhet dhe përreth ka objekte që ju vrasin syrin. Keni nevojë për gjëra praktike, që do t’ju organizonin tualetin, pavarësisht hapësirës që zotëroni.

1. Rafte sipër tualetit

Shrytëzoni me zgjuarësi çdo hapësirë. Raftet sipër WC janë super ide për të vendosur shampot, vajrat, dhe për t’i mbrojtur ato nga lagështira.

2. Organizues peshqirësh

3. Një mini-sirtar të lëvizshëm për të vendosur gjithçka që lidhet me higjenën personale

4. Një raft i tillë organizues bën shumë punë dhe nuk zë vend!

5. Një organizues make up-esh/parfumesh

6. Që letrat higjenike të duken bukur dhe banja të marrë pamje tjetër, ju duhet kjo!