Çka dihet deri më tani për variantin “Mu”, flet infektologu - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

06/09/2021 11:04

Çka dihet deri më tani për variantin “Mu”, flet infektologu

Lajme

Gazeta Express

06/09/2021 11:04

Variante të reja janë shfaqur gjatë gjithë pandemisë në popullatat me mbulim të ulët të vaksinave që janë goditur rëndë nga transmetimi i pakontrolluar i Covid-19. Shkencëtarët kanë paralajmëruar se koronavirusi do të vazhdojë të evoluojë ndërsa përhapet në të gjithë botën, dhe tani ka shumë variante të reja që po shikohen nga afër nga ekipet kërkimore globale.

Gazetare: Albulena Demaku

Lexo Edhe:

Por, kjo nuk do të thotë që variantet e tjera në zhvillim nuk kërkojnë vëzhgim të afërt, siç është i fundit, “Mu”.