Cila është “ora magjike” për të ndezur makinën larëse për të kursyer energji elektrike - Gazeta Express
string(84) "cila-eshte-ora-magjike-per-te-ndezur-makinen-larese-per-te-kursyer-energji-elektrike"

Cila është “ora magjike” për të ndezur makinën larëse për të kursyer energji elektrike

Fun

Gazeta Express

20/03/2024 12:08

Ekziston një “periudhë magjike” se kur duhet të pastroni rrobat e juaja në makinën larëse për të kursyer energji elektrike.

Ndonjëherë, shumë prej nesh mund t’i pastrojmë rrobat gjatë ditës dhe kjo ndikon në rritjen e faturave tona, pa e ditur.

Lexo Edhe:

Disa zgjedhin kohën midis 16:00 deri në orën 19:00, dhe kjo periudhë është piku i energjisë së shtrenjtë elektrike.

Ekspertët britanikë, thonë se nëse dëshironi të kurseni duhet të lani rrobat tuaja midis orës 22:00 e deri në orën 8 të mëngjesit.

Sidoqoftë, një gjë që duhet ta keni parasysh është se nuk duhet ta aplikoni këtë metodë nëse jeni në gjumë, për arsye sigurie.

Kështu, koha më e mirë dhe “magjike” është ndoshta nga ora 7 e mëngjesit e deri në 8 të mëngjesit.