Cila bankë ka lansuar ofertë fantastike të kredisë për shtëpi/banesë? - Gazeta Express

Cila bankë ka lansuar ofertë fantastike të kredisë për shtëpi/banesë?

Lajme

Gazeta Express

12/05/2021 12:11

Oferta më e fundit për kredi për blerjen e shtëpisë, banesës dhe patundshmërive është lansuar nga banka ProCredit e cila ju ofrohet klientëve me normë shumë të favorshme të interesit duke filluar nga 3.84%.

Përparësitë në bankën ProCredit:

 Normë të favorshme të interesit duke filluar nga 3.84%
 Trajtim të shpejtë të aplikacioneve online
 Afat maturimi deri në 20 vite

APLIKO ONLINE KËTU 

Si të aplikosh online?

Kalo rrogën në ProCredit dhe përfito nga kjo mundësi si dhe shfrytëzo shërbimet tjera të ofruar nga banka ProCredit për një bankim efikas dhe modern. Bëhu klient i yni, apliko online.

Oferta vlen deri më: 30 qershor 2021