Çiklisti 53-vjeçar “Pikasoja me pedale” - Gazeta Express

Çiklisti 53-vjeçar “Pikasoja me pedale”

Arte

Gazeta Express

18/11/2021 18:09

Një çiklist që e quan veten “Pikasoja me pedale” ka bërë një rrugë nëpër Londër që përshkruan një burrë me mustaqe.

Anthony Hoyte bëri 75 milje me biçikletë për të krijuar imazhin, i cili është bërë duke përdorur një gjurmues GPS.

Lexo Edhe:

Hoyte, i cili është 53 vjeç nga Cheltenham, më parë ka bërë me biçikletë një fytyrë të babadimrit nëpër West Midlands dhe një kokë dreri mbi Londër.

Puna e tij e fundit është mbledhja e parave për bamirësinë e shëndetit mendor për meshkuj, transmeton rtv21.tv.

Atij iu deshën pak më pak se tetë orë e gjysmë duke pedaluar nëpër kryeqytet për të vizatuar fytyrën duke përdorur aplikacionin Strava.

Ai filloi në vitin 2003 dhe fokusohet në shëndetin mendor të burrave dhe parandalimin e vetëvrasjeve, kancerin e prostatës dhe kancerin e testikujve. Organizata bamirëse i inkurajon njerëzit të rrisin mustaqet gjatë gjithë nëntorit, duke besuar se “aksesori i fuqishëm i buzës së sipërme tërheq vëmendjen, kërkon një marrje të dyfishtë dhe detyron biseda jetëshpëtuese”.

Ai gjithashtu mbledh para përmes rritjes së mustaqeve të sponsorizuara dhe aktiviteteve të tjera.