Çiftet ikonike të viteve ’90 - Gazeta Express

Gazeta Express

22/02/2020 12:28

Çiftet ikonike të viteve ’90

Gazeta Express

22/02/2020 12:28

Sipas një studimi, ne kemi një tendencë sociale që t’i kushtojmë shumë vëmendje njerëzve me status më të lartë në shoqëri se ne.

Kjo ndodh zakonisht kur mendojmë për personat e famshëm, për shembull. Sidomos, kur bëhet fjalë për lidhjet e tyre të dashurisë.

Por, vetëm gjatë viteve ’90 ka filluar aksesi më i madh në jetën e yjeve përmes televizionit dhe fotografive. Kështu që ne filluam t’i ndjejmë të famshmit më afër nesh, ashtu sikur edhe i kemi admiruar lidhjet e tyre të dashurisë.

Por, kush ishin çiftet më ikonike të viteve ’90? Hidhjani një sy!

1. Kate Moss dhe Johnny Depp

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

2. Brad Pitt dhe Gwyneth Paltrow

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

3. Justin Timberlake dhe Britney Spears

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

4. Luke Wilson dhe Drew Barrymore

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

5. Paul Thomas Anderson dhe Fiona Apple

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

6. Pamela Anderson dhe Tommy Lee

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

7. Whitney Houston dhe Bobby Brown

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

8. Bruce Willis dhe Demi Moore

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

9. Nicole Kidman dhe Tom Cruise

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

10. Kurt Cobain dhe Courtney Love

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

11. Winona Ryder dhe Matt Damon

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

12. Cameron Diaz dhe Matt Dillon

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

13. Uma Thurman dhe Ethan Hawke

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

14. Hugh Grant dhe Elizabeth Hurley

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

15. Brooke Shields dhe Andre Agassi

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

16. Alec Baldwin dhe Kim Basinger

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

17. Reese Witherspoon dhe Ryan Phillippe

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

18. Joaquin Phoenix dhe Liv Tyler

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

19. Whoopi Goldberg dhe Ted Danson

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

20. Marilyn Manson dhe Rose McGowan

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

21. Courteney Cox dhe Michael Keaton

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

22. Sofia Coppola dhe Spike Jonze

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

23. Harmony Korine dhe Chloë Sevigny

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

24. Claudia Schiffer dhe David Copperfield

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

25. Cindy Crawford dhe Richard Gere

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s

26. Michael Jackson dhe Lisa Marie Presley

26 Iconic Couples We Admired in the ’90s