‘Chopin Piano Fest’ pjesë e punëtorisë që mbledh koret më të njohura evropiane - Gazeta Express
string(76) "chopin-piano-fest-pjese-e-punetorise-qe-mbledh-koret-me-te-njohura-evropiane"

Arte

Gazeta Express

13/09/2022 16:20

‘Chopin Piano Fest’ pjesë e punëtorisë që mbledh koret më të njohura evropiane

Arte

Gazeta Express

13/09/2022 16:20

Chopin Piano Fest do të jetë pjesë e një punëtorie të përbashkët e cila parasheh bashkëpunimin e disa koreve së bashku.

Punëtoria do të mbahet nga data 14 shtator deri më 16 shtator. Temë e këtij projekti është: Produksioni artistik në zhanrin e muzikës klasike (serioze).

Lexo Edhe:

Festivalet e njohura nga 6 vendet e rajonit do të ndajnë përvojat e tyre dhe mësimet, për të përparuar metodat e tyre në organizimin dhe prodhimin e ngjarjeve artistike e kulturore të cilësisë së lartë.

Pjesë e projektit janë: Dubrovačke ljetne igre \ Dubrovnik Summer Festival, Festival Ljubljana, KotorArt , VOX Baroque, Chopin Piano Fest Prishtina, Centar beogradskih festivala.

/Gazeta Express