Çfarë tregon grupi juaj i gjakut për ju dhe personalitetin tuaj - Gazeta Express
string(63) "cfare-tregon-grupi-juaj-i-gjakut-per-ju-dhe-personalitetin-tuaj"

Shneta

Gazeta Express

26/09/2022 8:06

Çfarë tregon grupi juaj i gjakut për ju dhe personalitetin tuaj

Shneta

Gazeta Express

26/09/2022 8:06

Ketsueki-Gata, e cila e ka origjinën në Japoni, është në thelb një teori e personalitetit e bazuar në grupin e gjakut. Nëse jeni duke menduar se çfarë lloj pune ju përshtatet ose me kë të dilni, thjesht shikoni se çfarë ju këshillon gjaku juaj.

Ne duam të ndajmë me ju sekretet e zbuluara nga shkencëtarët aziatikë. Nuk është për të qeshur në Japoni, kështu që nëse planifikoni të vizitoni këtë vend, sigurohuni që të mos harroni biletat tuaja me vete dhe të dini grupin tuaj të gjakut.

Lexo Edhe:

A

Grupi i gjakut A përshkruhet më së miri si introvert, logjik, i rezervuar dhe i sinqertë.

Dëshira e tyre për të qenë të saktë ndonjëherë është për shkak të perfeksionizmit të tyre. Nëse diçka nuk shkon sipas planeve të tyre, kjo është një arsye për t’u stresuar.

Është shumë e zakonshme që ata të jenë tepër të ndjeshëm. Ata përballen keq me stresin për shkak të niveleve më të larta të kortizolit, kështu që duhet të marrin në konsideratë disa hobi relaksuese si joga ose piktura, shkruan abcnews.al.

Ata mendohen dy herë përpara se të bëjnë gjëra, gjë që i bën ata të besueshëm. Ata rreth tyre i vlerësojnë se sa të sjellshëm dhe të butë janë. Njerëzit me grupin e gjakut A nuk i shprehin ndjenjat e tyre, ata i besojnë dikujt vetëm nëse e kanë dëshmuar tashmë se janë një person i besueshëm.

B

Njerëzit me grupin e gjakut B janë krijues, kureshtarë dhe aktivë. Edhe pse ky lloj cilësohet si egoist, njerëzit me këtë gjak janë më të dashuruarit.

Ata gjithashtu kanë cilësi të forta individualiste, nuk përpiqen të përmbushin pritshmëritë e të tjerëve, ata e gjejnë rrugën e tyre dhe i qëndrojnë besnikë parimeve të tyre.

Ata marrin vendime shpejt dhe kur vendosin për diçka, askush nuk mund t’i ndalojë.

AB

Njerëzit me grupe gjaku të përzier kanë gjithashtu një përzierje tiparesh. Kjo është arsyeja pse është e vështirë t’i përcaktosh ato saktësisht. Ata mund të jenë introvertë dhe ekstrovertë. Ata janë gjithashtu të interesuar për artet dhe shkencat, shkruan abcnews.al.

Grupi i gjakut AB është i balancuar mirë: ata janë ambiciozë, të zhytur në mendime dhe e duan një mjedis të qetë.

Ata janë të paparashikueshëm sepse personaliteti i tyre ndryshon shpejt në bazë të emocioneve të tyre. Për shkak të kësaj, ndonjëherë ata që i rrethojnë i konsiderojnë me dy fytyra.

Përveç kësaj, gjaku i tyre është po aq unik sa edhe personaliteti i tyre, grupi i gjakut AB është më i rrallë.

0

Njerëzit me grupin e gjakut O janë të sigurt, të vendosur, kanë qëndrueshmëri të madhe dhe shohin gjithmonë anën e mirë të gjërave. Ju gjithmonë mund të mbështeteni tek ata për shkak të ndjenjës së tyre të madhe të përgjegjësisë. Edhe pse shkojnë mjaft mirë me të tjerët, ata preferojnë të jenë vetëm. Megjithatë, ata gjithashtu priren të tregojnë indiferencë ndaj të tjerëve dhe të përqendrohen kryesisht te vetja.

Ata janë punëtorët tipikë që punojnë deri në rraskapitje.