Çfarë po ndodhë në shesh, shihen disa zjarrfikës - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

25/02/2021 9:14

Çfarë po ndodhë në shesh, shihen disa zjarrfikës

Lajme

Gazeta Express

25/02/2021 9:14

Gjatë mëngjesit të sotëm në sheshin e Prishtinës janë parë makinat e zjarrfikësve të cilët gjatë një transmetimi direkt nga emisioni Gjesi në T7 kanë treguar se janë duke larguar disa mbetje të cilat janë mbi objektet banesore.

“Mbetjet në disa objekte banesore janë duke u larguar nga ekipa e zjarrfikësve, pasi mund të rrezikojnë ndonjë kalimtar dhe se nuk ka ndonjë zjarr në ndonjë banesë”, tregoi gazetarja e T7.