Çfarë ndodh kur kolliteni në bërryl dhe kur kolliteni përpara duarve? Shikoni ndryshimin drastik - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

25/03/2020 10:04

Çfarë ndodh kur kolliteni në bërryl dhe kur kolliteni përpara duarve? Shikoni ndryshimin drastik

Shneta

Gazeta Express

25/03/2020 10:04

Duke marrë shkas nga këto ditë të zymta pandemie, një nga rregullat që e keni dëgjuar më shpesh është që, kur të kolliteti, ta bëni këtë duke e mbajtur gojën në pjesën e brendshme të bërrylit dhe jo përpara duarve

Nëse e keni ende të paqartë rëndësinë e të vepruarit në këtë mënyrë, kjo video nga Universiteti gjerman i Weimar-it ju vjen në ndihmë.

Shihni më poshtë nivelin e shpërndarjes së spërklave për secilin rast.

Visualization of air spread when coughing 😷