Çfarë është sëmundja e Diabetit? - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

17/09/2021 11:21

Çfarë është sëmundja e Diabetit?

Shneta

Gazeta Express

17/09/2021 11:21

Diabeti është një sëmundje që karakterizohet nga nivel i lartë i glukozës në gjak. Mjekësia shpjegon se faktorët kryesorë që çojnë në diabet janë: gjenet e predispozuara, ushqim jo i ushqyeshëm, mungesë aktiviteti fizik, mbipesha.

Shumë mjeke nuk rekomandojnë marrjen e vitaminave e mineraleve me tableta. Ata thonë se njeriu i merr vitaminat që i nevojiten nga ushqimi i përditshëm si: fruta, perime, drithërat, etj dhe nuk ka nevojë për vitamina me tableta.

Lexo Edhe:

Vitaminat që vijnë nga ushqimet kanë sasinë e duhur dhe janë të kombinuara në menyrë të përsosur.

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit.
Spitali Amerikan, përqafoje jetën!

https://www.facebook.com/SpitaliAmerikanKosove/ – Facebook

https://www.instagram.com/spitaliamerikanprishtine/?hl=en – Instagram

https://ks.spitaliamerikan.com/ – Web

Artikull i Sponzorizuar