Cardi B shpërndan dhe pije për tërë mjekët dhe infermierët e New York - Gazeta Express

Cardi B shpërndan dhe pije për tërë mjekët dhe infermierët e New York

Rozë

Gazeta Express

03/04/2020 20:48

Reperja Cardi B ka bërë sot një gjest të madh për mjekët që janë duke e luftuar koronavirusit në New York

Reperja ka treguar me anë të një postimi në rrjetet sociale se sot ka shpërndarë një donacion që përfshin pije për sistemin shëndetësore dhe emergjencën në New York.

Është e sigurt se fituesja e Grammy e vlerëson shumë ndihmën e profesionistëve shëndetësore, sidomos kur rastet me pandeminë dhe koronavirusin në Amerikë janë të larta.

Ajo ka dhënë donacion sot 20 000 shishe OWYN, një pije vitaminoze për spitalet e Neë Yoorkut, për stafin mjekësor dhe për ambulantat të cilët janë në vije të parë të frontit kundër pandemisë. /GazetaExpress/