Buxhovi: Anton Çettën nuk ka kush ta nderojë - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

14/01/2021 11:34

Buxhovi: Anton Çettën nuk ka kush ta nderojë

Lajme

Gazeta Express

14/01/2021 11:34

Historiani Jusuf Buxhovi ka reaguar për shtatoren e Anton Çettës, e cila ka kohë që është punuar por shteti akoma nuk ia ka gjetur vendin për ta vendosur diku.

Buxhovi ka shkruar se Anton Çettën nuk ka kush ta nderojë, transmeton Gazeta Express

Postimi i tij i plotë:

ANTON ÇETTËN NUK KA KUSH TA NDEROJË! Kështu ndodh në realitetin e “Fermës së kafshëve”, ku identiteti historik, kulturor dhe shpirtëror fshihet nga ai i turmës pa kujtesë!…