Burdushi tregon kur do të përfundojë koronavirusi dhe çfarë do të ndodhë me qeverinë - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

29/03/2020 20:27

Burdushi tregon kur do të përfundojë koronavirusi dhe çfarë do të ndodhë me qeverinë

Rozë

Gazeta Express

29/03/2020 20:27

Në emisionin n’Kosovë Show mjeku popullor, Hysni Peqani – Burdushi, ka folur për situatën e krijuar së fundi në me rrëzimin e qeverisë dhe përhapjen e pandemisë.

‘’Po kam parë mjegull te qeveria, dhe shpejt do të kemi qeveri të re , duhet ti duam amerikanët se ata na ndihmuan tha’’ tha Burdushi mes të tjerave.

Për corona virusin tha që e kam ditur para disa viteve po jo me këtë emër “corona virus“

‘’Do ta kalojmë edhe këtë’’, thotë ai.

n’Kosove Show – Mihrije Braha, Naimi Abazi , Burdushi per Korona Virusin

ONIMA – http://smarturl.it/ONIMA n’Kosove Show – Mihrije Braha, Naimi Abazi , Burdushi per Korona Virusin #nkosoveshow #onima