Botohet libri “Fishta dhe tradita e leximit” - Gazeta Express

Botohet libri “Fishta dhe tradita e leximit”

Gazeta Express

19/09/2020 11:16

Shkrimtari Flamur Maloku, ka botuar librin më të ri  studimor mbi poetin kombëtar, gegun e paharrueshëm, Gjergj Fishta.

“Libri Fishta-dhe tradita e leximit, i autorit Flamur Maloku, të cilin pata kënaqësinë ta botoj, kthen vëmendjen nga vlerat e përjashtuara nga panteoni i letrave shqipe, së paku në Shqipni” – shkruan botuesi Behar Gjoka.

Ky libër është botuar në Qendrën e Shqiptare të Studimeve Letrare “Pjetër Budi”, Tiranë dhe është vepra e 9-të e Flamur Malokut