Botohet “Gjama e Murgut” e Flamur Malokut - Gazeta Express

Arte

Gazeta Express

06/03/2021 14:42

Botohet “Gjama e Murgut” e Flamur Malokut

Arte

Gazeta Express

06/03/2021 14:42

Shkrimtari, studiuesi dhe profesori universitar, Flamur Maloku ka botuar poemën “Gjama e Murgut

Është botuar libri më i ri i shkrimtarit, studiuesit dhe profesorit universitar, Flamur Malokut ‘Gjama e Murgut’, në të cilin flitet për dashurinë e parealizuar që shndërrohet në gjamën e murgut të vetmuar.

Poema për të cilën janë dashur pesë vite deri në përfundimin e saj është botuar nga Qendra Shqiptare e Studimeve Letrare ‘Pjetër Budi’.

Kjo është bërë e ditur nga vetë autori i këtij libri nëpërmjet një postimi në Facebook. /GazetaExpress/

Më poshtë mund të lexoni statusin e tij të plotë:

Miq te dashur,

Sonte e pranova nje lajm shume te mire. Lajmi me erdhi nga Tirana dhe me gezoi pa mase.

Qendra Shqiptare e Studimeve Letrare “Pjeter Budi”, me drejtues Behar Gjoken, me lexuesen e pare, Ledia Dushin, me njoftoi se perseri ma paska botuar librin e radhes e me te riun, me titull: “Gjâma e murgut”.