Bota është mahnitur me atë çfarë ka bërë ky djalosh për nënën e tij - Gazeta Express

Gazeta Express

23/05/2020 7:42

Bota është mahnitur me atë çfarë ka bërë ky djalosh për nënën e tij

Gazeta Express

23/05/2020 7:42

Nëna është përsoni me më së shumti vlerë në jetën tonë pa dyshim.

Ky djalosh kreativitetin e tij ka vendosur që ta shfrytëzoj në një vend shumë të duhur, transmeton lajmi.net

Ai në ditën e nënës, kishte gëdhendur një gur duke e dizajnuar atë me dukjen e nënës së tij dhe e ka befasuar atë.

Puna e tij i ka marrur kohë dhe përkushtim të madh por në fund ka dalur një vepër e madhe arti dhe një formë e mahnitshme e shprehjes së dashurisë ndaj nënës.

Për ju kemi sjellur fotografi gjatë punës dhe realizimit të kësaj vepre madhështore nga ky djalosh.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13