Bora i zë të papërgatitur kosovarët, fillojnë rrëshqitjet dhe tollovia në komunikacion - Gazeta Express

Bora i zë të papërgatitur kosovarët, fillojnë rrëshqitjet dhe tollovia në komunikacion

Ballina

Gazeta Express

03/12/2019 16:31

Me nisjen e reshjeve të para të borës tashmë kanë nisur edhe aksidentet e para në komunikacion.

Një i tillë ka ndodhur para pak minutave në Vragolli.

Në vazhdim i gjeni fotot nga vendi i ngjarjes