BMW kundër Audi në borë – shikoni kush fiton - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

03/12/2019 9:43

BMW kundër Audi në borë – shikoni kush fiton

AutoTech

Gazeta Express

03/12/2019 9:43

Audi kishte aktiv sistemin kundër rrëshqitjes, ndërsa shoferi i BMW e kishte fikur atë, cili mendoni se do të jetë fituesi?

Express sjell videon ku shihen dy vetura njëra Audi dhe tjetra BMW të lidhura nga prapa me litarë duke provuar se cila do ta mundë tjetrën në tërheqje.

Shikojeni: