Ble për ble, bleni produktet tuaja me super zbritje për BLACK FRIDAY, sonte nga ora 00.00 në Gjirafa50! - Gazeta Express

Ble për ble, bleni produktet tuaja me super zbritje për BLACK FRIDAY, sonte nga ora 00.00 në Gjirafa50!

Lajme

Gazeta Express

25/11/2021 16:38

Black Friday po afrohet në Gjirafa50. Kanë mbetur vetëm edhe disa orë deri tek zbritjet masive në platformën më të madhe në vend për blerjen e teknologjisë.

Black Friday fillon në 00.00, sapo ora të shënojë në datën 26 nëntor 2021. Produktet më të mira teknologjike nga kategoritë si: laptop, kompjuterë, builds, kartela grafike, aksesorë, apo shumë produkte të tjera teknologjike.

Lexo Edhe:

Kampanja me emrin “Ble për ble”, nënkupton faktin se produktet të cilat veçse keni dashur t`i bleni apo ju nevojiten, mund t` bleni me super çmime dhe oferta speciale për Black Friday. Sa i përket se sa zbritje do ketë, shumë produkte të brendeve më të kërkuara si Apple, Xiaomi, Samsung, Lenovo, Philips,MSI, Steelseries, Benq, Lenovo e shumë tjera janë të gjitha në zbritje deri në 70%.

Duhet cekur se platforma premton çmimin më të mirë të garantuar, kështu duke mbuluar diferencën në çdo produkt të cilin blerësit e gjejnë me çmim më të lirë kudo tjetër. Produktet vijnë me transport falas dhe gjithashtu me garancion nga prodhuesi.  

Çdo pyetje apo pa qartësi mbi çmimet, ofertat apo produktet mund të drejtoheni në rrjetet sociale të Gjirafa50 apo në uebfaqen e Gjirafa50.com ku përgjigja kthehet brenda një kohe rekord. Për më shumë informacione rreth disa nga sugjerimet nga kompania drejt blerësve, mund t`i gjeni në videon informuese.

Për të gjithë blerësit të cilët duan të shfrytëzojnë ofertat e Gjirafa50.com por nuk gjinden në Kosovë, Gjirafa50 gjithashtu funksionon edhe në Shqipëri pra me Gjirafa50.Al dhe në Maqedoninë e Veriut me Gjirafa50.mk ku të gjitha produktet gjinden në zbritje.