Bisedimet për qeverinë e re, Zaev: Të gjitha opsionet janë të hapura - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

04/08/2020 16:40

Bisedimet për qeverinë e re, Zaev: Të gjitha opsionet janë të hapura

Ballina

Gazeta Express

04/08/2020 16:40

Menjëherë pas konstituimit të kuvendit, nisën zyrtarisht takimet negociuese për formimin e koalicionit të ardhshëm qeveritar.

Takimi i parë ishte mes kreut të LSDM-së ZOran ZAEv dhe atij të PDSH-së MEnduh Thaçi. Zaev më herët deklaroi se është i gatshëm për negociata me të gjitha partitë dhe se të gjitha opsionet janë të hapura. Kreu i VMRO-së Mickoski tha se po bën përpjekje për formimin e qeverisë.