BIK-u ankohet pse Kuvendi cakton mbledhje në ditën e xhumasë - Gazeta Express
string(60) "bik-u-ankohet-pse-kuvendi-cakton-mbledhje-ne-diten-e-xhumase"

BIK-u ankohet pse Kuvendi cakton mbledhje në ditën e xhumasë

Lajme

Gazeta Express

06/12/2022 12:57

Ajni Sinani, kryetar i Kuvendit të BIK-ut dhe profesor në Fakultetin e Studimeve Islame, ka shkruar një status.

Bashkëpunëtori i afërt i Naim Tërrnavës, ka kritikuar Kuvendin e Kosovës.

Lexo Edhe:

Sinani, që ka kohë që është në udhëheqje të BIK-ut, është ankuar se pse Kuvendi i Kosovës ka caktuar mbledhjen e tij të premten, që siç thotë ai është “ditë e namazit të xhumasë”.

Sipas tij, një gjë e tillë është ndjenjë e inferioritetit.