Bie Instagrami - Gazeta Express
string(14) "bie-instagrami"

Lajme

Gazeta Express

23/09/2022 8:22

Bie Instagrami

Lajme

Gazeta Express

23/09/2022 8:22

Në orën e fundit, qindra mijëra përdoruesit të Instagramit po përballen me probleme.

Ajo që kanë vënë re përdoruesit është se faqja kryesore nuk përditësohet.

Lexo Edhe:

Ata gjithashtu nuk janë në gjendje të hyjnë në llogaritë përkatëse, duke u kërkuar të regjistrohen përsëri me fjalëkalimet e tyre.

Disa përdorues janë në gjendje të hyjnë në llogaritë e tyre, por thonë kanë probleme me dërgimin e mesazheve.

Sipas faqes së internetit doëndetector.com, 86% e përdoruesve identifikojnë një problem me aplikacionin, 10 përqind me hyrjen dhe 4 përqind me faqen e internetit të platformës.