"Bërtisja nëpër korridoret e spitalit duke kërkuar një doktor për babanë, ishte si në xhungël” - Gazeta Express

“Bërtisja nëpër korridoret e spitalit duke kërkuar një doktor për babanë, ishte si në xhungël”

Lajme

Gazeta Express

04/05/2021 13:51

Gjashtë muaj më parë, këngëtarja Elida Kryeziu – Hoti, humbi babanë pas infektimit me koronavirus. Thotë se kurrë nuk e kishte menduar se do t’i ndodhte një gjë e tillë. Elida e kishte vërejtur se babai i saj nuk ishte mirë dhe kishte vendosur ta dërgoj në spital për t’u shëruar. Por, gjërat nuk shkuan mirë.

Gazetare: Gelina Maloku

“Ai nuk ishte spital ku shkon mu shëru, por xhungël ku vdes”, shprehet këngëtarja e njohur.