Berat-Fier-Kuçovë, zonat që të premten do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike - Gazeta Express
string(82) "berat-fier-kucove-zonat-qe-te-premten-do-te-kete-nderprerje-te-energjise-elektrike"

Shqiperi

Gazeta Express

08/12/2022 21:49

Berat-Fier-Kuçovë, zonat që të premten do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike

Shqiperi

Gazeta Express

08/12/2022 21:49

Operatori i Sistemit të Transmetimit ka njoftuar se në disa qytete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike si pasojë e punimeve në rrjetin e tensionit të lartë.

Bëhet me dije se ditën e premte nga ora 07:00-12:00 do të stakohet energjia elektrike në zonat rreth rajoneve Berat, Kuçovë, Çorovodë dhe Fier.

Lexo Edhe:

Zonat që preken janë:

Berat

Pjesërisht qyteti Berat dhe fshatrat Velabisht, Rroshnik, Vodicë, Bregas, Duhanas, Kostren, Remanic, Starovë, Otllak, Lumas, Moravë, Orizaj, Kutalli, Drenovicë, Samaticë, Rërza, Pobrat, Çukalat dhe Slanicë

Pjesërisht qyteti i Poliçanit, Çorovoda dhe fshatrat Bargullas, Nishovë, Novaj, Provonik, Kalluç, Mbrakull, Tërpan, Torozhan, Çerenisht, Nishicë, Veleshnjë, Potom, Çepan, Backë, Kreshovë, Lepan, Leshnjë, Gjorgovë, Tomorricë, Store, Vërzhezhë, Munushtire, Kakruk, Vendreshe, Spatharë, Krorëz, Dobrushë dhe Bogovë

Kuçovë

Pjesërisht: disa lagje të qytetit dhe fshatrat Sinjë, Perondi, Poshnjë, Kozarë, Tapi, Çiflik, Gegë, Avaleas, Arrëz, Bozok, Salc-Kozarë, Ferras, Drizë, Frashër, Dikater, Guri i Bardhë, Goricë, Syzes, Malas-Grop, Banaj, Gajd, Sheq, Vokopol, Skrevan, Lagjet: Qylet, Pellumbas, Qamic, Goricë, Manastir, Cobot,

Fier

Pjesërisht: Roskovec, Driz, Driz, Vidhisht, Kurjan, Velmish, Vlosht, Ngjeqar dhe Strum./